Ledverlichting is superieur aan andere lichtbronnen. Ledverlichting is duurzaam in gebruiksduur en energieconsumptie. Daarnaast biedt het veel meer mogelijkheden in ontwerp & bediening. Kortom, het bespaart veel kosten en biedt een kwalitatieve upgrade. Dit is de reden dat ondernemers, pandeigenaren en horecaexploitanten massaal kiezen voor ledverlichting. De initiële investering om volledig over te stappen op ledverlichting is bij sommige projecten een te grote barrière. Daarom biedt Palidos de mogelijkheid om ledverlichting te leasen.

 

Wat zijn de voordelen van LED leasen?

Je wilt switchen naar ledverlichting, maar je vindt de impact op de liquiditeit van je organisatie te groot? Dan is het leasen van ledverlichting de perfecte oplossing!
Zowel bij volledige vervanging van de huidige verlichting (leds zijn bijna altijd direct toe te passen op huidige infrastructuur) of bij de verlichting voor een volledig nieuw project is het leasen van ledverlichting een goede optie.
Het leasen van ledverlichting helpt de liquiditeit van de organisatie te behouden. Daarnaast blijft uw leencapaciteit in tact. Terwijl je wel direct profiteert van gemiddeld zo’n 65% energie- en kostenbesparing op de huidige verlichting.

 

LED leasen, hoe werkt het?

Het leasen van ledverlichting via Palidos is eenvoudig. Het leasebedrag wordt bepaald door de benodigde verlichting en de leaseperiode. Allereerst bepalen we samen de geschikte oplossing voor jouw ruimte. Ter vervanging van de huidige verlichting doen we dit op basis van een inventarisatie en selectie van de juiste ledlampen. Bij ontwerpprojecten wordt dit bepaald op basis van het opgestelde lichtplan. De leaseperiode is flexibel maar duurt gemiddeld 5 jaar, waarna de ledverlichting jouw eigendom wordt.

 

Wilt je weten of ledverlichting leasen een geschikte oplossing is voor jouw pand of zaak? Laat vrijblijvend je contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.