Palidos in 10 jaar van ‘licht & advies’ naar ‘Light, sound & electric solutions’

In januari presenteerden we vol trots onze nieuwe huisstijl en website. De oplettende kijker is het inmiddels al opgevallen dat ‘licht en advies’ inmiddels veranderd is in ‘light, sound & electric solutions’. Palidos bestaat inmiddels 10 jaar en in door de jaren heen heeft onze dienstverlening zich sterk ontwikkeld. Zo heeft ons werk landsgrenzen overschreden, vandaar de wijziging naar het Engels, én hebben we ons ontwikkelt tot een full service licht & geluid ontwerpbureau.

 

Full service licht & geluid ontwerpbureau
Al 10 jaar biedt Palidos haar klanten toonaangevende elektrotechnische lichtoplossingen. We zetten onze kennis van het vakgebied in ter realisatie van op maatgemaakte lichtontwerpen en -oplossingen, waar onze klanten geen omkijken naar hebben. De complexiteit van deze projecten lopen uiteen van meer reguliere kantoorverlichting tot complexe, volledig op maat gemaakte armaturen en lichtsturingssystemen.
Dankzij onze technische kennis én onze expertise om sfeer en beleving toe te voegen aan een ruimte hebben we door de jaren heen steeds vaker de vraag gekregen van onze klanten of we naast de installatie van verlichting ook de infrastructuur en installatie voor het geluid kunnen verzorgen. ‘De technische kant van ons werk is het deel waar we ons vakhart ophalen,’ zegt Sander van der Hulst, oprichter van Palidos. ‘maar het creeëren van sfeer en een beleving is waar uiteindelijk écht onze passie zit. Daarom hebben we besloten om geluid volledig onderdeel te maken van ons dienstenportfolio.’

 

De winst voor onze klanten

Goed geluid is onmisbaar in hospitality en retail, maar onderschat ook het effect op de werkvloer niet. Naast onze creativiteit om elke keer weer iets unieks te ontwikkelen samen met onze klanten is de service die we bieden iets wat ons echt onderscheid. Voor de concepten die we ontwikkelen, verzorgen we zelf ook hoogwaardige installatie. We zijn een soort ‘one stop shop’. De uitbreiding van onze dienstverlening met alles wat met geluid te maken heeft zorgt ervoor dat onze klanten met nog minder partijen hoeven te schakelen in de bouw of verbouwing van hun pand. Een project wat vaak al complex genoeg is.
Daarnaast is een volledig gestroomlijnd licht- en geluidsplan iets wat de kwaliteit van je zaak alleen maar ten goede komt.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om licht en geluid in uw zaak te verbeteren? Laat dan je naam en contactgegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.