We hebben een nieuwe collega! Maak kennis met Eric.

 

Sinds begin April hebben we ons team uitgebreid met Eric Dekker (1977). Eric is van oorsprong architect. Hij woont in Delft en heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft.

Eric zijn carrière zoomt eigenlijk steeds meer in op de details van de gebouwen waaraan hij werkt. Hij is zijn loopbaan gestart bij landschap en stedenbouw bureau. De projecten waar Eric aan werkten hadden betrekking op stedelijke inrichting.
Vervolgens heeft hij in Zwitserland gewerkt voor een ecologisch architectenbureau. Zijn opdracht was hier om mee te werken aan het ontwerp van gebouwen die meer energie opwekken dan dat ze verbruiken.
Met zijn stap naar Palidos zoomt zijn carrière nu zelfs in naar de binnenkant van de gebouwen waaraan hij gaat werken.

Sander van der Hulst, eigenaar van Palidos, zegt: “Eric’s technische kennis en passie voor duurzaamheid, maken hem een hele goeie match voor ons bedrijf. Hij kan op al onze projecten meteen de diepte in en dat is precies waar de behoefte het grootst was.”

Bij Palidos zal Eric zich bezig houden met ondersteuning in de projecten die op dit moment allemaal lopen. Zoals onder andere werkvoorbereiding, het intekenen van de ontwerpen, berekeningen maken en het ondersteunend overzien van de realisatie van projecten op locatie.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws van Palidos? Laat dan je contactgegevens achter en we sturen je voortaan onze nieuwsbrief toe.

 

Laat hier je gegevens achter en mis niets!

* indicates required