Per direct gezocht! Zelfstandig elektrotechnisch monteur

 

 

 

Per direct gezocht! Zelfstandig elektrotechnisch monteur

Weet jij alles van elektrotechniek? Ben jij een echte aanpakker? En wil je werken met de allernieuwste techniek op het gebied van licht en geluid? Lees dan gauw verder.


Wie zijn wij?

Al 10 jaar biedt Palidos haar klanten toonaangevende licht- en geluid oplossingen. Wij zetten onze kennis van het vakgebied in ter realisatie van op maat gemaakte lichtontwerpen en -oplossingen, waar onze klanten geen omkijken naar hebben. De complexiteit van deze projecten loopt uiteen van meer reguliere kantoorverlichting tot complexe, volledig op maat gemaakte armaturen en licht-besturingssystemen. We onderscheiden ons doordat we niet alleen het ontwerpen en leveren maar ook de installatie verzorgen en te ontzorgen. Op dat vlak zoeken we versterking.


Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk de technische installatie op locatie bij de klant. We ontwikkelen voor onze klanten gedetailleerde licht- en geluidsplannen die we vervolgens op locatie realiseren. Bij de uitvoering kom jij kijken!

Het klantenportfolio van Palidos bestaat uit restaurants, hotels, winkels, kantoren, (semi-) overheidspanden en residentiële projecten.


Taken/ verantwoordelijkheden:

 • Je bent de rechterhand van de eigenaar van het bedrijf voor wat betreft de uitvoering van onze projecten;
 • Je installeert verlichting, muziekinstallaties en besturingssystemen conform de geldende eisen en instructies;
 • Je test de nieuwe of aangepaste installaties en stelt deze waar nodig bij;
 • Bij de grotere projecten het aansturen van de monteurs op de werkvloer;
 • Waar nodig biedt je onderhoudswerkzaamheden bij eerder uitgevoerde projecten;

 

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar een monteur die onze passie voor de elektrotechniek achter licht en geluid deelt. Wij werken voor en met een grote diversiteit aan klanten en leveranciers, daarom is het van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. We zoeken een collega die voor 40 uur per week beschikbaar is.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde MBO elektrotechniek
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring;
 • VCA certificaat;
 • Je bent klantvriendelijk, werkt zelfstandig en bent ondernemend, flexibel en leergierig.
 • Woonachtig in omgeving Leiden/ Den Haag/ Rotterdam
 • Rijbewijs B


Wat bieden we?

Je komt te werken in een klein team wat zich in rap tempo ontwikkeld. Dit biedt de mogelijkheid om snel het verschil te maken. We hechten veel waarde aan je input en bieden je de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Ons werk is afwisselend want onze klanten zijn elke keer weer anders. Het ene moment sta je in een kantoorpand en de volgende keer in een bioscoop of casino.

 

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan ben jij degene die  wij zoeken! Mail je CV en motivatie naar info@palidos.nl ter attentie van Sander van der Hulst.